Klein onderhoud Zandhoven

Klein onderhoud Zandhoven

Het varieert per merk en model auto wat een klein onderhoud kost, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij Autobedrijf De Vries nooit te veel!

Bent u benieuwd naar de kosten van klein onderhoud aan uw auto in Zandhoven? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto. Bij Autobedrijf De Vries in Zandhoven betaalt u nooit teveel door de scherpe prijzen die wij hanteren.

Wanneer klein onderhoud?

Wanneer uw auto aan klein onderhoud toe is, staat vaak aangegeven in het onderhoudsboekje van uw auto. Het verschilt per merk en model wanneer dit nodig is.

Bij oudere auto’s geldt de vuistregel voor het klein onderhoud: na één jaar of na 15.000 kilometer. Heeft uw auto een van deze vuistregels bereikt: Maak eenvoudig online een afspraak!

Verschil klein- en groot onderhoud

Bij een groot en een klein onderhoud worden bepaalde punten nagekeken aan de auto. Bij klein onderhoud worden minder punten nagelopen dan bij groot onderhoud. Echter is de een niet minder belangrijk dan de ander. Door allebei het onderhoud uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte herstelkosten in de toekomst! Het klein onderhoud wordt vaak gecombineerd met de Autokeuring. Hierdoor hoeft u maar één afspraak in te plannen en bespaard u extra kosten.

Klein onderhoud aan uw auto in Zandhoven

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf De Vries Zandhoven gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zodra u akkoord gaat worden de onderdelen vervangen. Heeft uw auto toch groot onderhoud nodig klink dan hier voor meer informatie voor groot onderhoud.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

034843158 citroendevriesmotors@gmail.com
Vragen of afspraak maken?

Bel 034843158

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×